RE: [load balancing] [AD3] Incorrect Vports ??

From: Casassa, Nathan (ncasassaIZZATgnilink.net)
Date: Tue Jun 25 2002 - 07:45:20 EDT

  • Next message: Scott Mcnamee: "RE: [load balancing] [AD3] Incorrect Vports ??"

    It looks like you are getting a lot of requests with a destination port that
    your not configured to serve up?
     
    -----Original Message-----
    From: cr.kaoIZZATever.com.tw [mailto:cr.kaoIZZATever.com.tw]
    Sent: Tuesday, June 25, 2002 4:07 AM
    To: Load Balance Mailing List
    Subject: [load balancing] [AD3] Incorrect Vports ??
     
    >> Server Load Balancing Statistics# /stats/slb/maint
    ------------------------------------------------------------------
    SLB Maintenance stats:
    Maximum sessions: 344064
    Current sessions: 361
      4 second average: 363
     64 second average: 372
    Terminated sessions: 399
    Allocation failures: 0
    TCP fragments: 2515
    UDP datagrams: 0
    Non TCP/IP frames: 0
    Incorrect VIPs: 0
    Incorrect Vports: 403288
    No available real server: 0
    Backup server activations: 0
    Overflow server activations: 0
    Filtered (denied) frames: 0
    VMA discards: 0
    Bad buffer copies: 0
     
    The stats is in 25 days, and there are 403288 incorrect Vports. So, why so
    many incorrect vports could happen? And, does anyone has similar experience?
    Where can I check and solve the problem?
     
    My network:
    [internet] -- [router] -- [intel ssl accl.] -- [AD3] -- [server farm]

    ____________________
    The Load Balancing Mailing List
    Unsubscribe: mailto:majordomoIZZATvegan.net?body=unsubscribe%20lb-l
    Archive: http://vegan.net/lb/archive
    LBDigest: http://lbdigest.com
    MRTG with SLB: http://vegan.net/MRTG
    Hosted by: http://www.tokkisystems.com



    This archive was generated by hypermail 2.1.4 : Tue Jun 25 2002 - 07:48:43 EDT